Sen jälkeen kun nuo mukulat on syntyny, ollaan välillä jouduttu käymään lääkärissä. Hyvin vähän tosin, esim. yhtään korvatulehdusta ei VIELÄ ole ollu ja esikoinen täyttää pian 2 vuotta.

No sattuipa sitten niin että kuopus on astetta kovempi itkemään mahaansa ja itki niin paljon että tuli ajankohtaseksi viedä tyttö lääkäriin. Oltiin jo kokeiltu apteekin allergiamaito ja käyty neuvolalääkärillä kuulemassa että kyllä ne itkut aikanaan loppuu, joten varasin ajan yksityiselle lastenlääkärille ja seuraavalle päivälle vielä ihan varalta vyöhyketerapia käynnin.

Kerroin lääkärille syyn käyntiimme ja hän kertoi että meillä on oikein tyypillinen koliikkivauva, mutta sai hän myös päähänsä että annamme lapselle liian vähän ruokaa. Kerroin hänelle uudestaan mistä mahakivut johtuu ja sanoin myös että vaippoja saa olla vaihtamassa siihen tahtiin että ruokaa lapsi saa varmasti riittävästi. Lääkäri pysyi kannassaan. Tuo käynti köyhdytti minua yli sata euroa ja kotiin tullessa oli lapsi edelleen kipeä ja minulla kasvoi melkoinen k otsassa.

Kaikki olisi kiinni seuraavan päivän vyöhyketerapiasta. Ei paineita sinne suunnalle. Mulla on itellä ollu vähän ennakkoluuloja tuommosia "hippihoitoja" kohtaan. Miten nyt joku hieronta voi parantaa mahakivut tai jotku yrtit jotain muita vaivoja yms, mutta tässä vaiheessa oli kaikki keinot sallittuja.

Kerrottuani vaivan terapeutti lohdutti että tutulta kuulostaa ja toivoa on. Hän myös varmisti että ollaanhan käyty lääkärissä. Alkuhaastettelun jälkeen hän hieroi neidin päästä varpaisiin ja tähän meni aikaa n. 20 minuuttia. Olin vielä tässä vaiheessa sitä mieltä että hukkaan meni nämäkin rahat, ei tuossa ajassa voinut tapahtua ihmeitä, mutta...Oi mikä uusi elämä tästä alkoi. Raivoitkut loppui kuin seinään ja meidän tyttö jokeltelee. Seuraavalla viikolla käytiin vielä toinen kerta ja hierontaa jatketaan myös kotona. Täytyy kyllä myöntää että tästä lähtien mietin ensin voiko joku luontaishoito auttaa jos mukelot sairastaa, mutta toki tervettä järkeä käyttäen. Vyöhyketerapiaa mahavaivoihin voin joka tapauksessa suositella lämpimästi ja jos maitohappobakteereja tarvii niin niitäkin saa ainakin luontaistuotekaupasta vesipohjaisena jauheena niin ei ne öljypohjaiset tipat ainakaan lisää mahakipuja. Melkosta mainostamista nyt, mutta nämä oon hyväksi havainnu ja siksi ihan vinkkinä jaan.

SAM_0034-normal.jpg

Ei muuta kuin maanantain jatkoja, kohta se viikonloppu taas koittaa :D